高中英语外研版选修6(课件+课时作业+单元测试卷) 3.1(01)

(3页)

'高中英语外研版选修6(课件+课时作业+单元测试卷) 3.1(01)'
3.1 课时作业Ⅰ.用括号内单词的适当形式填空1.Watch him ________.(close)2.Mary felt cold, so she stood ________ to her mother.(close)3.Large amounts of money ________ spent on the disease.(be)4.There ________ a large amount of work for us to do.(be)5.Drinking can affect personality; people might become angry or ________ while drinking, for example.(mood)6.She worked hard to be more ________ independent.(finance)7.All their clothes are in the storage ________.(lock)8.When tired and unhappy I have no energy for ________.(chat)答案:1.closely 2.close 3.were 4.is 5.moody6.financially 7.locker 8.chattingⅡ.阅读理解AFour-Year-Old Boy Becomes Queen Elizabeth's Pen PalLondon, England: A four-year-old boy has become a pen pal of Britain's Queen Elizabeth. Tom Stancombe started exchanging letters with the queen after he set free a balloon, carrying his name and address, at a school party and it landed on the grounds of Windsor Castle.The queen spotted the balloon and asked her personal assistant, Angela Kelly, to write a letter on her behalf.She wrote: “The queen was delighted to find that your balloon had traveled all the way to the gardens at Windsor Castle.”Tom, who proudly put the letter on his wall, wrote back to say that his great, great grandfather, the artist Petrus Johannes Arundzen, had been commissioned(受委托) to copy Dutch masters on display at Windsor Castle and Buckingham Palace.Angela at once replied that she would contact the Royal Collection to find out what had happened to the art works. She kept her word and two weeks later wrote to Tom to tell him what had happened to the etchings,_explaining they now form part of the print collection in the Print Library.Angela then asked a favor of Tom, writing: “Would you be able to ask your Mummy and Daddy for me if they know anything more about your great, great grandfather? Royal Collection would love to know more about him.”Along with his parents, Tom wrote back to fill in all the gaps about Petrus Johannes Arundzen.Although Tom's parents don't think there will be any more letters exchanged between the pair, they were touched that she had taken time to contact them.Tom's father said: “I don't expect we'll get another one, but I think it's incredible they bothered replying at all.”1.What is Windsor Castle?A. A playing ground. B. The queen's home.C. A post office. D. A rose garden.答案与解析:B 推理判断题。由文章中的“Tom Stancombe started exchanging letters with the queen after he set free a balloon, carrying his name and address, at a school party and it landed on the grounds of Windsor Castle.”及下一自然段可知本题选B。2.What does the underlined word “etchings” mean?A. Photos. B. Paintings.C. Postcards. D. Cartoons.答案与解析:B 词义猜测题。根据文章中的“Angela at once replied that she would contact the Royal Collection to find out what had happened to the art works.”及上一自然段可知本题选B。3.How does the queen know the boy?A. By chance occurrence.B. By exchanging letters.C. By letting go the balloon.D. B
关 键 词:
高中英语外研版选修6(课件+课时作业+单元测试卷)3.1(01)
 天天文库所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
关于本文
本文标题:高中英语外研版选修6(课件+课时作业+单元测试卷) 3.1(01)
链接地址: https://www.wenku365.com/p-42271513.html
关于我们 - 网站声明 - 网站地图 - 资源地图 - 友情链接 - 网站客服点击这里,给天天文库发消息,QQ:1290478887 - 联系我们

本站为“文档C2C交易模式”,即用户上传的文档直接卖给(下载)用户,本站只是中间服务平台,本站所有文档下载所得的收益归上传人(含作者)所有【成交的100%(原创)】。本站是网络服务平台方,若您的权利被侵害,侵权客服QQ:1290478887 欢迎举报。

1290478887@qq.com 2017-2027 https://www.wenku365.com 网站版权所有

粤ICP备19057495号 

收起
展开