黑龙江省哈尔滨市第六中学2018_2019学年高一英语下学期4月月考试题(含解析)

(26页)

'黑龙江省哈尔滨市第六中学2018_2019学年高一英语下学期4月月考试题(含解析)'
黑龙江省哈尔滨市第六中学2018-2019学年高一英语下学期4月月考试题(含解析)(满分150分,时间120分钟)阅读理解(共两节,每题2分,满分40分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。第一节(每小题 2 分,满分 30 分)A.If you find yourself checking your phone first thing in the morning, if you find you're text-messaging while driving, checking your phone instead of working on an important assignment—you are addicted.Don't worry. The new NoPhone might be just the thing you need. It looks and feels exactly like a smartphone, but it does nothing. It's just a piece of plastic that you can carry around in your hand to fool yourself.NoPhone is currently a prototype(手机模型) that will cost only $12 once it hits the market. Its makers are trying to raise $30,000 in order to cover the production and marketing costs.Dutch designer Ingmar Larsen, who helped create the NoPhone, said that he had the idea as a joke along with his friends Van Gould and Ben Langveld. To their great surprise, the idea received a lot of attention online and people from all over the world started placing requests for NoPhone of their own, so that's when the three friends decided to raise money for mass production.David H said,“ I used to sleep with my phone in my hand, but my night terrors would cause me to throw it across the room in an unconscious panic. With the NoPhone, I can still enjoy the comfort of holding a phone in my sleep, without waking up to a broken screen, thanks, NoPhone.”If you're interested in NoPhone, but concerned about not being able to take selfies anymore, don't worry. The makers do have an update at no extra charge—the mirror sticker. That way, they say, you can enjoy “real-time” selfies with your friends when they're standing right behind you.1. From the third paragraph we can infer that_______.A. NoPhone is a device made of high technology.         B. the makers want to raise money to improve their technology.C. NoPhone has not been on the market at present.         D. the users of NoPhone can stay away from the real world.2. What made the designers surprised was that________.A. many people thought of the idea as a joke at first         B. people in Dutch began to make NoPhone of their ownC. people worldwide began to fund mass productionD. people worldwide were interested in NoPhone on the net3. According to David H, he often ______at night.A. used his smartphone B. had nightmareC. became unconscious D. looked for his smartphone4. What does the underlined phrases “take selfies” most probably mean?A. take a photo of oneself                                    B. get in touch with someoneC. take the place of someone                               D. catch sight of someone【答案】1. C 2. D 3. B 4. A【解析】本文介绍文进入市场的NoPhone在网上很受欢迎,得到全世界人在网上的青睐。【1题详解】C推理判断题。根据第三段中NoPhone is currently a prototype(手机模型) that will cost only $12 once it hits the market.可知NoPhone目前只是一个模型,还没有运用到市场中。故选C。【2题详解】D细节理解题。根据第四段中To their great surprise, the idea received a lot of a
关 键 词:
黑龙江省 哈尔滨市 第六 中学 2018 _2019 年高 英语 学期 月月 考试题 解析
 天天文库所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
关于本文
本文标题:黑龙江省哈尔滨市第六中学2018_2019学年高一英语下学期4月月考试题(含解析)
链接地址: https://www.wenku365.com/p-43431085.html
关于我们 - 网站声明 - 网站地图 - 资源地图 - 友情链接 - 网站客服点击这里,给天天文库发消息,QQ:1290478887 - 联系我们

本站为“文档C2C交易模式”,即用户上传的文档直接卖给(下载)用户,本站只是中间服务平台,本站所有文档下载所得的收益归上传人(含作者)所有【成交的100%(原创)】。本站是网络服务平台方,若您的权利被侵害,侵权客服QQ:1290478887 欢迎举报。

1290478887@qq.com 2017-2027 https://www.wenku365.com 网站版权所有

粤ICP备19057495号 

收起
展开