2019版一轮优化探究英语(人教版)(话题部分)练习:话题6 选修六 Unit 3 A healthy life Word版含答案

(9页)

'2019版一轮优化探究英语(人教版)(话题部分)练习:话题6 选修六 Unit 3 A healthy life Word版含答案'
Ⅰ.阅读理解AKBG84 is a one­of­a­kind girl band in Japan consisting of 33 singing and dancing grannies,with an average age of 84.The oldest member,Haru Yamashiro,is 97 years old!The new band,based in the remote island of Kohama in Okinawa,is a huge hit in the country—so much so that the members are rather shocked by their success.Their first single—titled Come on and Dance,Kohama Island—has made it to the top of the charts,and they've just completed a sell­out tour of Japan.“We felt like stars in Tokyo,”added 86­year­old Hideko Kedamori.“Everyone in the audience had a big smile,which gave us the energy to sing our hearts out.We're blessed to have been born in Kohama.Our lyrics are about the island and nature—whales in the sea spouting or dolphins doing somersaults (空翻).”Regardless of the lyrics,these elderly women are incredibly charming when they perform.Their energy and enthusiasm are amazing,considering their age.In fact,no one under the age of 80 is allowed into the band.It turns out that the pop queens are blessed with incredible genes—Okinawan islanders have one of the highest life expectancies in the world.Their diet chiefly consists of vegetables and local purple­fleshed sweet potatoes,with practically no added sugar.Menaka said she isn't particular about her diet.“I look after my health by cleaning my home,wiping the floors,steaming rice,”she said.“I stay in the shade when it's too hot.I don't want to get burnt.I have to take care of my skin—I'm still young at heart!”[语篇解读] 本文主要讲述了日本一个由33位平均年龄为84岁的奶奶组成的乐队大获成功的故事.1.What's the aim of writing the passage?A.To tell us KBG84 is the best band in Japan.B.To introduce a popular band in Japan.C.To show why KBG84 is so popular.D.To prove the elderly can become stars.解析:目的意图题.根据全文的整体内容可推知,本文主要介绍了日本一个奶奶乐队大获成功的故事,故选B.答案:B2.How did the members of KBG84 feel when they succeeded?A.Very surprised.    B.Rather calm.C.A little proud. D.Fairly content.解析:细节理解题.根据第二段的第一句“The new band,based in the remote island of Kohama in Okinawa,is a huge hit in the country—so much so that the members are rather shocked by their success”可知,乐队成员对自己的成功很震惊,故选A项.答案:A3.What are the lyrics of KBG84 about?A.The women's interests.B.Inspiring stories.C.Kohama and nature.D.Whales and dolphins' food.解析:细节理解题.根据第三段最后一句“Our lyrics are about the island and nature—whales in the sea spouting or dolphins doing somersaults (空翻).”可知,KBG84乐队的歌词都是关于她们居住的那个岛和自然的,故选C.答案:C4.What Menaka said in the last paragraph suggests .A.she keeps fit by doing houseworkB.taking exercise every day brings her joyC.she likes high temperature very muchD.her good skin is what she takes pride in解析:细节理解题.根据最后一段的“I look after my health by cleaning my home,wiping the floors,steaming rice”,并结合本段的整体内容可知,Menaka通过做家务保持健康状态,故选A.答案:ABThe American newspaper has been around for about three hundred years.In 1721,the printer James Franklin,Benjamin's older brother,started The New England Courant,an
关 键 词:
2019版一轮优化探究英语人教版话题部分练习:话题6 选修六 Unit healthy life Word版含答案 2019 一轮 优化 探究 英语 人教版 话题 部分 练习 选修 Word 答案
 天天文库所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
关于本文
本文标题:2019版一轮优化探究英语(人教版)(话题部分)练习:话题6 选修六 Unit 3 A healthy life Word版含答案
链接地址: https://www.wenku365.com/p-44810579.html
关于我们 - 网站声明 - 网站地图 - 资源地图 - 友情链接 - 网站客服点击这里,给天天文库发消息,QQ:1290478887 - 联系我们

本站为“文档C2C交易模式”,即用户上传的文档直接卖给(下载)用户,本站只是中间服务平台,本站所有文档下载所得的收益归上传人(含作者)所有【成交的100%(原创)】。本站是网络服务平台方,若您的权利被侵害,侵权客服QQ:1290478887 欢迎举报。

1290478887@qq.com 2017-2027 https://www.wenku365.com 网站版权所有

粤ICP备19057495号 

收起
展开