广东省深圳四校发展联盟体2018_2019学年高二英语下学期期中试题(含解析)

(24页)

'广东省深圳四校发展联盟体2018_2019学年高二英语下学期期中试题(含解析)'
广东省深圳四校发展联盟体2018-2019学年高二英语下学期期中试题(含解析)考试时长:120分钟 卷面总分:120分第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分)第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AThe weather symbol shown for each day in the five day forecast represents the main weather expected on the day in question. The maximum temperature is the highest temperature forecast between dawn and dusk, whereas the minimum temperature is the lowest temperature expected from dusk on the day to dawn the following day. The wind speed and direction are the expected conditions at midday.each day in the five day forecast represents the main weather expected on the day in question. The maximum temperature is the highest temperature forecast between dawn and dusk, whereas the minimum temperature is the lowest temperature expected from dusk on the day to dawn the following day. The wind speed and direction are the expected conditions at midday.London, United Kingdom28,11, 2018 (Wed.)DaySummaryMax day;Min night (℃)Wind(mph)VisibilityPressurePollutionMon.Sunrise 08:06 Sunset 15:599-10very poor1030lowTue.Sunrise 08:06 Sunset 16:003-8good1023lowWed.Sunrise 08:06 Sunset 16:01-1-5good1023lowThur.Sunrise 08:06 Sunset 16:020-2good999lowFri.Sunrise 08:06 Sunset 16:030-2good1012low1. If you want to have a picnic with your friends, you’d better go on ________.A. Friday B. TuesdayC. Thursday D. Wednesday2. On average, London has ____ hours’ daylight.A. 8 B. 15C. 12 D. 163. Which of the following is true?A. The pollution in London will be more serious on Saturday.B. We cannot see things clearly on Monday because of rain.C. On both Wednesday and Thursday we will have east wind.D. From Monday to Friday the pressure will be lower and lower.【答案】1. B 2. A 3. C【解析】这是一篇说明文。文章介绍了伦敦未来五天的天气情况。【1题详解】推理判断题。根据文中表格,可以发现星期二天气晴朗,能见度也很好,非常适合和朋友去野餐,故选B。【2题详解】细节理解题。根据Mon. Sunrise 08:06 Sunset 15:59;Tue. Sunrise 08:06 Sunset 16:00;Wed.Sunrise 08:06 Sunset 16:01;Thur. Sunrise 08:06 Sunset 16:02;Fri. Sunrise 08:06 Sunset 16:03,可知伦敦的平均日照时间是八小时,故选A。【3题详解】细节理解题。根据表格中星期三和星期四的风向符号,可知星期三和星期四都有东风,故选C。BWhile most people have the idea that volcano eruptions are one of the most destructive disasters in nature , seeing a volcano erupt is a wonderful experience, and you can really feel the heat by climbing to the summit of Pacaya for a close-up view.There are guided tours every day up this highly active volcano from Antigua, giving travelers a chance to see Mother Nature at her most powerful.Pacaya is an easy drive from Antigua, a beautiful city with many colorful houses along its old streets that are turned into art-works during its Holy Week festival. No matter when you come to Antigua, you won’t miss the Pacaya-tour companies.But climbing Pacaya is no easy job: it is 2,560 meters high, and reaching the summit takes two to three hours of seemingly one-step-forw
关 键 词:
广东省 深圳 发展 联盟 2018 _2019 年高 英语 下学 期期 试题 解析
 天天文库所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
关于本文
本文标题:广东省深圳四校发展联盟体2018_2019学年高二英语下学期期中试题(含解析)
链接地址: https://www.wenku365.com/p-43438913.html
关于我们 - 网站声明 - 网站地图 - 资源地图 - 友情链接 - 网站客服点击这里,给天天文库发消息,QQ:1290478887 - 联系我们

本站为“文档C2C交易模式”,即用户上传的文档直接卖给(下载)用户,本站只是中间服务平台,本站所有文档下载所得的收益归上传人(含作者)所有【成交的100%(原创)】。本站是网络服务平台方,若您的权利被侵害,侵权客服QQ:1290478887 欢迎举报。

1290478887@qq.com 2017-2027 https://www.wenku365.com 网站版权所有

粤ICP备19057495号 

收起
展开